Dhomë Treshe

Dhoma Treshe ka një krevat dopio dhe një tek duke e bërë të pështatshme për një familje. Gjithashtu, në këtë dhomë do të gjeni të gjitha lehtësirat e nevojshme për të kaluar disa ditë të këndshme dhe të paharrueshme në hotelin tonë. Jeni të mirëpritur!

Lehtësirat në Dhomë

null

Ajër i kondicionuar

null

Wi - Fi

null

Frigorifer

null

Shërbim Dhome

null

Peshqirë