Dhomë Katërshe

Dhoma Katërshe ka katër krevate tek dhe është e përshtatshëm për një familje. Gjithashtu, në këtë dhomë do të gjeni të gjitha lehtësirat e nevojshme për të kaluar disa ditë të këndshme dhe të paharrueshme në hotelin tonë. Jeni të mirëpritur!

Room Facilities

null

Ajër i kondicionuar

null

Wi - Fi

null

Frigorifer

null

Shërbim Dhome

null

Peshqirë