Mirësevini në Hotel Pashai

Përjetoni relaksin që ofron hoteli ynë

Mirësevini në

Hotel Pashai

Përjetoni relaksin që ofron hoteli ynë

Relaks & Komoditet

Hotel Pashai, në Radhimë, Vlorë, mirëpret këdo që dëshiron të kalojë disa ditë pushimi të bukura, duke pasur një pamje të mrekullueshme të detit dhe dhoma të rehatshme. Ne ofrojmë pushime si në ëndërra nën një atmosferë të mrekullueshme, të cilën mund ta përjetoni në të katërta stinët.

Relaks & Komoditet

Hotel Pashai, në Radhimë, Vlorë, mirëpret këdo që dëshiron të kalojë disa ditë pushimi të bukura, duke pasur një pamje të mrekullueshme të detit dhe dhoma të rehatshme. Ne ofrojmë pushime si në ëndërra nën një atmosferë të mrekullueshme, të cilën mund ta përjetoni në të katërta stinët.

Dhomat Tona

Dhomat më të preferuara nga klientët tanë

Dhomat Tona

Dhomat më të preferuara nga klientët tanë

Akomodimi më i mirë

Ne kemi 30 dhoma standarte. Shumë prej tyre kanë pamje të mrekullueshme nga deti dhe të gjitha dhomat kanë ballkon. Cdo dhomë është e arreduar dhe dizenjuar me nje stil komfort per t’ju dhuruar pushime fantastike. Dhomat përmbajnë: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohës, TV satelitor, minibar, telefon, internet WiFi.

Vlerësohemi Pafund Nga Vizitorët Tanë

Vlerësohemi Pafund Nga Vizitorët Tanë

Vizitorët tanë gjithmonë largohen të kënaqur nga hoteli ynë

Vizitorët tanë gjithmonë largohen të kënaqur nga hoteli ynë

Shijoni Pushimet Perfekte

Motoja jonë është: “Kënaqësia juaj, gëzimi ynë”. Ne ju ofrojmë pushime ashtu sikurse ju i keni ëndërruar nën një atmosferë të mrekullueshme që mund ta shijoni në të katërta stinët. Ju nuk do të mund te fshini nga kujtesa juaj kujtimet dhe ndjesinë e mrekullueshme që do t’ju dhurojë kombinimi i diellit dhe detit që natyra ofron për ju!